modele de sicrie

Avem o gama largă de sicrie, care variază de la modele simple, modele de lux, sicrie sociale pana la modelele atipice.Ele pot fi achizitionate în cadrul unor pachete de servicii funerare complete, în funcție de preferințele și nevoile familiei.
Toate sicriele pot fi accesorizate cu manere adiționale, crucifix sau suruburi ornamentale.
Indiferent de pret sau tipul sicriului, firma noastra va garanteaza calitate de necontestat, alaturi de un aspect de neegalat.
Atat sicriele de buget restrans cât și cele mai atipice sunt fabricate din lemn natural și durabil pentru a satisface preferințele familiei oferind siguranța și calitate .

Servicii Funerare Bucuresti - Pompe Funebre Non Stop

Pentru că ne dorim să oferim servicii funerare complete, care să includă toate elementele necesare situațiilor neprevăzute, am pregătit pentru dumneavoastră o gama foarte diversificată de variante, astfel încât să putem satisface toate gusturile și posibilitățile materiale. Organizarea unei înmormântări după pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificilă și stresantă. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapă de aceste aceste griji și să puteți trece mai ușor peste pierderea suferită

Copyright Ingeri Pierduti SRL 2020  Designed by 47WebDesign

× Ne poti contacta si pe WhatsApp