Transport Funerar

Serviciul de transport funerar autorizat poate avea mai multe utilitati: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate – care au in dotare cel putin o  masina funerara autorizata. Serviciile de transport funerar asigurate de firma noastra sunt disponibile in Bucuresti cat si in judetul Ilfov.

Transport Funerar Autorizat DSP

Transportul funerar este asigurat cu masini special autorizate, masini marca Mercedes Vito si Caddilac.
Asiguram transport atat intern in Bucuresti cat si in judetul Ilfov.Firma de Pompe Funebre Ingeri Pierduti SRL  va pune la dispozitie autoturisme funerare speciale pentru ca transportul si ceremonia inhumarii sa fie bine organizate.
Transportul are loc conform standardelor Uniunii Europene, iar problema documentelor necesare va fi rezolvată de noi.

Transportul se efectueaza în cele mai bune condiții spre locul de ceremonie. Toate serviciile noastre se regăsesc în pachetele funerare personalizabile , disponibile la prețuri accesibile

De la firmă se pot achiziționa sicrie rezistente confectionate din lemn de calitate superioara, dar și aranjamente florare deosebite. La cerere se asigura și organizarea de incinerări și tot ce înseamnă pregătirea pentru incinerare.

Calitatea este punctul nostru forte. Folosim doar produse de înalta calitate, atât la sicriele din stoc, materialele efectelor funerare, pachetele de catering funerar, cât și tehnicile complexe de îmbălsămare prin tanatopraxie.

Servicii Funerare Bucuresti - Pompe Funebre Non Stop

Pentru că ne dorim să oferim servicii funerare complete, care să includă toate elementele necesare situațiilor neprevăzute, am pregătit pentru dumneavoastră o gama foarte diversificată de variante, astfel încât să putem satisface toate gusturile și posibilitățile materiale. Organizarea unei înmormântări după pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificilă și stresantă. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapă de aceste aceste griji și să puteți trece mai ușor peste pierderea suferită

Copyright Ingeri Pierduti SRL 2020  Designed by 47WebDesign

× Ne poti contacta si pe WhatsApp