Tanatopraxie - Imbalsamare

Oferim servicii de tanatopraxie si imbalsamare profesionala.

Folosim tehnici moderne si aparatura de inalta calitate pentru a efectua o imbalsamare de durata si de calitate garantata!

Servicii Profesionale de Tanatopraxie București

Unul dintre procedeele de pregătire a persoanei decedate pentru înmormântare este îmbălsămarea prin diverse tehnici.

Dezvoltarea tehnologiei dar și dorința de a mulțumi clienții au influențat evoluția domeniului de servicii funerare.

In timp,au apărut diferite metode mai performante de îmbălsămare, mai complexe și mai eficiente.

Procesul de îmbălsămare este diferit acum față de modul cum era realizată la începutul serviciilor de pompe funebre. În prezent, tot mai des îmbălsămarea este realizată folosind o tehnică numită tanatopraxie.

Tanatopraxie Bucuresti

Servicii Complete de Tanatopraxie

Tanatopraxia este o procedura eficienta de tratare a corpului uman decedat, de dezinfecție și inhibare a organismelor patogene care pot fi prezente.

Produsele biocide folosite în procedurile de tanatopraxie , distrug temporar orice organism și enzime prezente în țesuturi precum și cele care pot intra în timpul perioadei de după tanatopraxie.

Activitatea noastra de tanatopraxie respecta toate cadrele legale, în spații special amenajate, laboratoare corect si complet utilate conform standardelor europene, mentinand respect fata de decedat și de familia acestuia.

Tanatopraxie Bucuresti

Tanatopraxia - Imbalsamare Profesionala

Prin rezultatele obținute se reda persoanei decedate aspectul demn ce permite familiei și celor apropiati sa pastreze imaginea vie a celui îndrăgit.

În același timp se castiga timp pentru organizarea în cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare si a transportului de corp în caz de nevoie.

Cu ajutorul experientei noastre, va vom oferi un real ajutor în momentele de maximă intensitate, atunci cand deciziile trebuie luate prompt.

La firma noastra de pompe funebre veti primi suport , intelegere si ajutor din partea colegilor nostri, in clipele dumneavoastra dificile!

Servicii Funerare Bucuresti - Pompe Funebre Non Stop

Pentru că ne dorim să oferim servicii funerare complete, care să includă toate elementele necesare situațiilor neprevăzute, am pregătit pentru dumneavoastră o gama foarte diversificată de variante, astfel încât să putem satisface toate gusturile și posibilitățile materiale. Organizarea unei înmormântări după pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificilă și stresantă. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapă de aceste aceste griji și să puteți trece mai ușor peste pierderea suferită

Copyright Ingeri Pierduti SRL 2020  Designed by 47WebDesign

× Ne poti contacta si pe WhatsApp