Cosmetica Funerara

Decesul persoanelor dragi este un proces greu de acceptat și copleșitor, dar cu toate acestea este firesc și inevitabil.Pentru a putea oferi cea mai bună apariție a decedatului în fața familiei și a celor dragi, cosmeticianul mortuar este alături de dumneavoastră pentru a aranja  răposatul corespunzător.

Principalul scop al activității noastre este de a păstra aspectul estetic al persoanei defuncte deoarece societatea în care trăim se bazează foarte mult pe aspect. De aceea, punem la dispoziție cei mai bine pregătiți cosmeticieni care vă vor ajută să aveți o amintire plăcută față de decedat și a reduce durerea și impactul morții.

Acest lucru se face cu profesionalism și atenție sporită prin camuflarea stagiilor pe care o persoană le-a înfruntat înainte de moartea sa (în special în cazul accidentelor ce au lăsat traume vizibile sau a bolilor) și a urmărilor fizice vizibile după moarte. În acest fel se reduce pe cât posibil impactul emoțional produs la vederea decedatului și familia este susținută emoțional să depășească acest eveniment tragic.

Toaletarea Decedatului

Operațiunea de toaletare a decedatului constă în: spălarea, îmbrăcarea, bărbieritul, cosmetizarea (după caz), activități ce se pot efectua de către persoane specializate ale echipei noastre, la sala de pregătire a persoanelor decedate, cu respectarea normelor igienico-sanitare europene. Anterior așezării în sicriu, decedatul este îmbrăcat cu obiecte vestimentare puse la dispoziție de familie, sau achiziționate prin firma noastră, la cerere.
În cazul corpurilor aflate într-o stare avansată de degradare, legislația în vigoare impune recurgerea la împachetarea cadavrului și efectuarea tuturor operațiunilor necesare închiderii ermetice a sicriului, activitate de care se ocupă firma de pompe funebre Îngeri Pierduți SRL.

Aspectul decedatului în urmă cosmetizării aferente are rolul de a da impresia că răposatul se odihnește, doamne, pentru a calmă familia rănită. Prin machiajul mortuar se oferă astfel posibilitatea de a vedea decedatul în stare bună, cu un aspect cât mai natural, îndeplinind astfel o funcție socială foarte necesară.

Machiaj Funerar Profesional

Cosmetizarea se face țînând cont de modul în care moartea a avut loc și de circumstanțele în care a fost afectat aspectul estetic al persoanei decedate urmând să executăm cele mai potrivite tehnici de machiaj pentru corectarea în mod adecvat a defectelor pielii, survenite în urma decesului.

Machiajul mortuar este realizat cu atenție pe toate zonele vizibile ale decedatului, în special dacă acele zone sunt afectate de traumatisme(răni, arsuri, degerături, ulcerații sau lovituri) pentru a îmbunătăți aspectul estetic al defunctului.

Servicii Funerare Bucuresti - Pompe Funebre Non Stop

Pentru că ne dorim să oferim servicii funerare complete, care să includă toate elementele necesare situațiilor neprevăzute, am pregătit pentru dumneavoastră o gama foarte diversificată de variante, astfel încât să putem satisface toate gusturile și posibilitățile materiale. Organizarea unei înmormântări după pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificilă și stresantă. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapă de aceste aceste griji și să puteți trece mai ușor peste pierderea suferită

Copyright Ingeri Pierduti SRL 2020  Designed by 47WebDesign

× Ne poti contacta si pe WhatsApp